srijeda, svibnja 17, 2006

House of the Dead (2003)

(r: Uwe Boll)

Nisam ga morao ni gledati, znao sam odma da je sranje - obrada igrice i Uwe Boll, ali eto kad čovjek ne vjeruje svome šestom čulu (hrv: špurijus).

I tako ubacih DVD i sjedoh (..barem nema vipove reklame!)

Početak obečava: ulickani 35godišnji bogataši (dva bijela para i crnkinja - nema crnje? znači da neče biti ni humora!) idu na rave party (?!) na Otok Smrti!

Hmm, zar nije moglo biti da idu na, štajaznam, zabavu kojom će proslaviti kupnju tog otoka i onda ih - oh, the ironie - tamo dočeka smrt?

Dakle idu na rave party na Otok Smrti, tamo je i neko groblje i neka (valjda) crkva, a iz grobova izađu živi mrtvaci (iz svakog groba njih pedesetak, jer je grobova bilo možda petnaestak, a zombija gomila!) i onda neki od bogataša poginu, a neki se i spase i pobiju sve mrtve. I odu.

I to je to.

Dobre scene (jedna jedina):

Kad bogati pizdun kaže kapetanu broda koji ima "retardiranog" pomočnika (koji izgleda inteligentnije od ostatka glumačke postave!) i zove se Kirk, nešto kao: Ha! Ako si ti Kirk, jel on (misli na retardiranog) onda Spock? a kapetan izvadi nožinu od pola metra i zabije ga u rub broda pizdunu pred oči! te kaže: "Ne volim te fore s Kirkom"(!) te spremi nož. JE-BE-NO!:-)

Gluposti:

SVE OSTALO!

- Bogati pizduni u srednjim tridesetima slušaju i idu na rave

- kapetan Kirk, stoji usidren s brodom punim oružja a onda prima i putnike!

- gospođa iz oblane straže ga pušta da pobjegne ("da vidi šta smjera") a onda ga prati na sigurnoj udaljenosti preko OTVORENOG MORA, a o tome ne obavijesti svoje nadređene!

- svi bogati pizduni se znaju odlično služiti svim vrstama vatrenog oružja, te sjekirama itd. itd.

Zaobići u širokom luku, ako vam netko predloži da pogledate film, ošamarite ga odmah! kasnije vam se možda neće dati...

Ocjena: 0/10

Quote (koju ćete pamtiti:-):

Jordan Casper: Look, I don't know what's going on here, okay? What I do know is that I got to get you all off this island. How did you get here?

Rudy: The boat, like everyone else. But it's gone, it's been destroyed.



Nema komentara: