nedjelja, lipnja 04, 2006

Progeny (1998)

(r: Brian Yuzna)

Genije

Alien abductions... hm, ne znam koga to još zanima, ali ajd i ja sam ga gledao pa;-)

Sve je tu: zasljepljujuća svjetlost, gubitak vremena, guranje sondi, te oplođivanje žena od strane aliena. Hm, što je s tim alienima? Zar oni nemaju svoje žene, a i putuju galaktikama a ne mogu napraviti umjetnu maternicu?! Ccc.

Film se ljulja nekako na granici između dobrog i lošeg glupog filma, pa ćete se na nekoliko mjesta dobro nasmijati debilnim "glumcima" i njihovoj interakciji, a ponekad će vas i malo iživcirati.

Image Hosted by ImageShack.us

Zanimljive scene: rađanje aliena u snu, kad gola (zgodna plavojka, avkors!) ženska lebdi, pipci po goloj ženskoj i pravo lice aliena dok siluje zgodnu plavojku (fora je što mu kurac, ili kako god oni zovu svoj spolni organ izađe iz čela!:-)) I to još nije sve! Na kraju ima i dobar twist, što drastično popravlja ukupni dojam (pa i moju ocijenu).

burek

Preporuka?

Pogledajte ako imate viška vremena i živaca za trash i sf filmove o pohotnim alienima, ali ga trudnicama ne bih preporučio!:-)

Image Hosted by ImageShack.us

Ocijena: 5/10 (da su barem napravili da je žensku oplodio sotona ili neki demon - maska može biti ista!:-) a ne taj passe alien kod mene bi dobio i 6!)

EXTRA ADD ON:

Memorable Quotes from Progeny (1998)

[About his wife's abduction by aliens]

Dr. Craig Burton: Why would they do this?

Dr. Bert Clavell: I don't know. Who can know? What do you figure animals think about when we experiment on them?

sise

I za kraj jedne zgodne sise za mog druga bijesnog
;-)

Nema komentara: